Et tilbud for de som ønsker å gi opplæring i innlogging til offentlige tjenester og digital postkasse.


Lær å logge inn

kodebrikke

Foto: Direktoratet for Forvatning og IKT

Direktoratet for Forvaltning og IKT (Difi) jobber for tiden med å utvikle opplæringsprogram i blant annet innlogging til offentlige digitale tjenester med bank-ID og minID, bruk av Norge.no, oppdatering av kontaktopplysninger og bruk av digital post. Kursene er beregnet for kursledere og andre som ønsker å tilby opplæring i disse tjenestene.

Kursene vil bli lagt ut forløpende på Difis hjelpesider og vil også bli lenket til via digidel.no. Alle Difis ressurser er gratis og kan lastes ned og brukes av alle. Hvert kurs har også en tilhørende guide som lar enkeltpersoner gjennomføre opplæringen på egenhånd.

BankID er først ut

Første kurs heter «Lær å logge inn til offentlige tjenester med BankID» og er allerede tilgjengelig. Flere kurs kommer snart.